Kompania jonë operon në sektorin e ndërtimit, kryesisht në tregtimin e profileve të aluminit, profileve PVC, grilave, panele PVC per dyer, si dhe artikuj të ndryshëm të fushës së ndërtimit.

niscompany20@gmail.com Autostrada Tiranë Durrës, Vorë Marikaj

Zgjidhja e duhur për shtëpinë tuaj! - NIS

Modele të ndryshme dyersh unike dhe dekorative

Zgjidhja e duhur për shtëpinë tuaj! - NIS

Modele të ndryshme dyersh unike dhe dekorative

NIS Company

Shërbimet që Ofrojmë

Materiale Ndërtimi

Materiale unike të ndërtimit

Dyer Dekorative

Dyer të ndryshme dekorative

Dyer PVC

Prodhimin dhe transportin e dyerve PVC

Modele të Shumëllojshme

Modele të Shumëllojshme produktesh

KATALOG

NIS Company15+
Vite

Produkte Cilësore të Garantuara

Project Image

  • +

    Produkte Cilësore të Garantuara

Trusted By Worlds Best

WHAT CLIENTS SAY?

“Smith Kliss”

Donec scelerisque dolor id nunc dictum, nterdum mauris rhoncus. Aliquam at ultrices nunc. In sem...

(08 Reviews)

“Bethna Walsh”

Donec scelerisque dolor id nunc dictum, nterdum mauris rhoncus. Aliquam at ultrices nunc. In sem...

(03 Reviews)

“John Doe”

Donec scelerisque dolor id nunc dictum, nterdum mauris rhoncus. Aliquam at ultrices nunc. In sem...

(07 Reviews)
Blog

Të Fundit

UncategorizedFeatured Image
UncategorizedFeatured Image
UncategorizedFeatured Image
sqAlbanian