niscompany20@gmail.com Autostrada Tiranë Durrës, Vorë Marikaj

Rreth Nesh

Nis Albania

Rreth Kompanisë Tonë

NIS Company TIRANË, ALBANIA

KOMPANIA JONË OPERON NË SEKTORIN E NDËRTIMIT KRYESISHT NË TREGTIMIN E PROFILEVE TË ALUMINIT TERMIK PROFILEVE PVC, SHUMLLOJSHMËRI GRILASH, PANELE DEKORATIVË PVC PËR DYER, SI DHE ARTIKUJ TË NDRYSHËM TË FUSHËS SË NDËRTIMIT

NIS Company do të operojë në sektorin e ndërtimit, kryesisht në tregëtimin e profileve të aluminit, profileve termik & PVC, grilave, panele PVC dekorative për dyer, si dhe artikuj të ndryshëm të fushës së ndërtimit. Eksperienca jonë shumevjecare, me pjesmarje në aksionet e nje kompanie të sukseshme në tregetimin e produkteve të ndërtimit, do të bëjë të mundur që NIS Company t’i ofrojë tregut shqiptar një koncept të ri, bashkëkohor dhe vizionar. Duke iu ofruar klientëve produkte të një cilësie dhe teknologjie të lartë, NIS Company do të triumfojë edhe në ditët e sotme si një nga kompanitë më të mira në vend, falë bashkëpunimit me disa prej kompanive më prestigjoze në Evropë, në furnizimin e materialeve të ndryshme të ndërtimit. Gjithashtu NIS është partner dhe bashkëpunon me kompani të tjera në Gjermani, Itali dhe Turqi. Vizioni ynë është ai i një kompanie të suksesshme duke operuar me dinjitet dhe ndershmëri, ku përmes cilësisë dhe seriozitetit, kompania jonë do të sjellë në treg produkte unike të llojit të vet.

Informacion mbi shërbimin që i bëhet klientëve tanë, për sa i përket transportit falas!!

sqAlbanian